Tjänster

Välkommen till din lokala profilexpert i Kristianstad.

Företaget som arbetat med produktmedia sedan 1993 & är medlemmar i Skandinaviens största kedja inom profil - New Wave Profile.

Vi arbetar engagerat och nöjer oss inte med lagom.
Utmanar oss själva och varandra, låter kreativiteten flöda och vågar tänka stort!
Litar på våra idéer och gör dem till smarta lösningar.
Våra medarbetare besitter företaget värdefull kunskap som du som kund får nytta av när du handlar hos oss.
Vi hjälper till med märkning av alla dess slag. Här nedan finner du vad vårt arbete består utav.


Din profil är viktig.
Att profilera sitt företag och sina anställda är att ge en tydlig och samlad bild av sig själva – att lyfta fram det vi vill bli förknippade med.

Screentryck, Brodyr & Skyltproduktion
En av våra styrkor är vår långa erfarenhet av screentryck och vårt egna produktionsbolag. Där vi märker produkter med textiltryck, brodyr, transfer, lasergravyr, UV-print och storformatprint. Att vi äger den processen själva, ger oss leveranssäkerhet, flexibilitet och kvalitetskontroll, då allt görs i våra egna lokaler.

Låt oss lära känna varandra och skapa relationer som består.

Det hade kunnat vara så enkelt att vi bara presenterade en mängd produkter, tog beställning och sedan levererade till kund.
Men det är inte vår melodi.
Vi lägger hellre ner lite extra tid och energi på att lära känna våra kunder. Vem är hon? Vad står hon för? Vad drömmer hon om?
Tillför vårt kunnande och ser vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Är du nyfiken på vilka nyheter och produkter som vi tror mest på just nu? Eller har du huvudet fullt med idéer som väntar på att förverkligas?
Välkommen in till oss eller boka ett möte med någon av våra serviceinriktade säljare så berättar vi mer, om vad just vi kan göra för dig och ditt företag. Och göra dina idéer till verklighet.